Handtasdrager of handtashanger, … wat is dat nu eigenlijk?

handtasdrager

Heb jij er al van gehoord? Een handtashanger, handtasdrager, tashaak, of handtashouder, … iedereen heeft er wel een andere benaming voor. Maar uiteindelijk hebben deze allemaal dezelfde werking.

Een woordje uitleg

Je bent op café, restaurant, een feestje of receptie of je doet een terrasje in de zomer. Wat doe jij dan met je handtas?

Zet je jouw handtas op de grond, dan wordt je handtas vuil of mensen vallen erover. Kies je ervoor om toch je handtas aan je stoel te hangen, dan heb je helemaal geen controle over je handtas. Dus ideaal voor handtasdieven! Misschien hou jij de hele tijd je handtas op je schoot, zo wordt ze niet vuil en is ze ook veilig voor dieven, maar dit is allesbehalve handig!

Eén oplossing: de handtasdrager

De handtasdrager of handtashanger is een klein, handig hulpmiddeltje die jouw handtas op een veilige manier van de grond houdt. De handtashanger kan je bevestigen aan de tafel of aan de bar.

De handtasdrager weegt ongeveer 50 gram, je merkt dus nooit dat je hem moet meedragen in je handtas.

De oprolbare handtasdrager

oprolbare handtashanger of handtashangerEr bestaan verschillende modellen en motiefjes.

Er is de ‘klassieke’ ronde handtasdrager. Maar er zijn ook leuke modelletjes in de vorm van een handtas. Beide modellen zijn oprolbaar en sluiten aan de hand van een magneet. Doordat ze oprolbaar zijn, zijn deze handtashangers erg klein, ze passen dus zo in je handtas.

 

Multifunctionele handtasdrager & armband in één

clipa tashaakWil je dat jouw handtasdrager er echt bovenuit steekt, dan is er ook de Clipa of de Fumi

Zowel de Clipa als de Fumi is een multifunctionele handtasdrager. Verkrijgbaar in gepolijst zilver of goud, met of zonder Swarovski kristallen, in leuke kleurtjes of bijvoorbeeld met een luipaardmotief. Deze handtasdrager is in één beweging bruikbaar en kan je bevestigen aan je handtas. Je gebruikt hem niet alleen op platte ondergronden, maar je kan hem ook bevestigen aan je winkelkar, in de auto, aan de lavabo, …

 

Meer weten?

Bekijk hier de werking van de handtasdrager & tashaak.